SOLESTAR CUSTOM

Solestar Cycling Custom Insoles, de keuze van Fabian Cancellara, is nu ook verkrijgbaar Bikesolutions.
Bikesolutions is vanwege haar expertise door Solestar Duitsland officieel erkend als officiële Solestar Dealer.

Cancellara overtuigd door Solestar

http://vimeo.com/63881221

Kern van carbon

De Solestar fietsinlegzool is gemaakt van speciaal carbon materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de zool erg licht van gewicht maar zeer sterk is. De Solestar inlegzool kan  zonder enig probleem de torsie-krachten absorberen tijdens het 'duwen' en 'trekken' op de pedalen. Het veert in en komt terug in zijn oorspronkelijke vorm. Dit maakt het het ideale materiaal voor de Solestar Cycling insole.

Solestar principe

Tijdens de 'duw'fase van het fietsen zorgt de ondersteuning van de voet ervoor dat de voet en de knie niet naar binnen kunnen kantelen. Het gewricht van de grote teen ligt wat dieper dan de andere teengewrichten bij de Solestar Cycling insole en de middelste teengewrichten worden ondersteund. Het resultaat is een verminderde druk op deze gewrichten. Het effect is goede verdeling van de krachten rond de bewegingsas van de voet. Tijdens de 'trek'fase zorgt de verhoging aan de buitenkant van de voet ervoor dat de voet niet kan 'afglijden' waardoor je een betere grip hebt.

De Solestar insole zorgt er eigenlijk voor dat de voet niet bij iedere pedaalslag wordt getorst over z’n lengetas waardoor je een rendementsverhoging gaat hebben.

Op uw maat gemaakt in Duitsland

De Solestar steunzolen  worden voor een groot deel met de hand gemaakt in Duitsland. De kern van carbon wordt vervaardigd naar de meest geavanceerde standaarden van carbon productie. Om ervoor te zorgen dat de inlegzool maximaal tot zijn recht komt dient deze aangemeten te worden door een gecertificeerde Solestar dealer.
Bikesolutions is een gecertificeerde Solestar dealer die uw volledige bewegingsaparaat van de onderste ledematen ( voeten, enkels, knieën enz.) gaat onderzoeken om de Solestar insoles op uw maat te laten aanpassen.

http://vimeo.com/63739957